Knolseldersalade met gekiemde zaden


Recept Afdrukken
Knolseldersalade met gekiemde zaden Yum
Porties
personen
Ingrediƫnten
Porties
personen
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Schraap de wortelen en schil de knolselder. Rasp beide groenten fijn. Meng voor de saus de azijn met de olie, (soja)room en mosterd in een schaaltje.
  2. Schep de wortel, knolselder en gekiemde zaden in een mengkom. Schenk de saus erover en schep goed door elkaar. Zet de salade voor het serveren minimaal 1 uur in de koelkast.
Notities

Je kan aan deze salade ook nog reepjes Chinese of witte kool toevoegen. En bestrooi hem ook eens met pompoenpitten, sesamzaad of zonnebloempitten.

(ref: Power Bonen, Kikkererwten, Linzen, Kiemen en andere 100% plantaardige eiwitten; Catherine Moreau)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *